Αφετηρία / Slide show / Τιμοκατάλογος σωματεμπορίας

Τιμοκατάλογος σωματεμπορίας

884_c dc dc dsv  dv (1)

Η Zainab Bangura, η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ κατά της σεξουαλικής βίας στις διαμάχες και στις εμπόλεμες ζώνες διαβεβαιώνει ότι περιήλθε στην κατοχή της ένα ντοκουμέντο της daech όπου καταγράφονται οι  fixes τιμές της πώλησης παιδιών και γυναικών σε πελάτες στην Μέση Ανατολή.

αρχείο λήψης (1) ‘‘Τα μικρά αγόρια και τα μικρά κορίτσια από ηλικίας 1 έως και  9 ετών πωλούνται γύρω στα  165 $ το καθένα,τα αγόρια και οι κόρες  της εφηβικής ηλικίας  πωλούνται αντί  124 $ και οι τιμές πέφτουν ακόμη περισσότερο αν οι γυναίκες υπερβαίνουν το εικοστό έτος ηλικίας ’’.

 

Αυτές τις ανακοινώσεις έκανε στη Νέα Υόρκη πριν από λιγες ημέρες η Zainab Bangura, η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ κατά της σεξουαλικής βίας σε εμπόλεμες ζώνες. Η υψηλά ιστάμενη του ΟΗΕ  σύμφωνα με το καναδέζικο  site National Post υποστηρίζει ότι απέκτησε κατάλογο τιμών ενός ντοκουμέντου της daech που έφθασε στα χέρια της κατά την επίσκεψή της σε Τουρκία και Ιορδανία.

Η Bangura εξήγησε ότι οι υπηρεσίες έχουν επίγνωση ότι το Ισλαμικό Κράτος η γνωστή  daech πραγματοποιεί εμπόριο παιδιών και νέων γυναικών που πωλούνται ως σεξουαλικά σκεύη ηδονής σε πλούσιους αγοραστές από Μέση Ανατολή ή προσφέρονται σε χαμηλές τιμές στους μαχητές του.

‘‘The militia’s leaders first take those they wish, after which rich outsiders from the region are permitted to bid thousands of dollars. Those remaining are then offered to the group’s fighters for the listed prices.’’

Σύμφωνα με την Bangurα οι πρώτοι που επωφελούνται είναι οι αρχηγοί της τρομοκρατικής οργάνωσης:αυτοί παίρνουν τα παιδιά και τις γυναίκες της αρεσκείας τους.Στη συνέχεια οι προσφορές είναι ανοιχτές σε πλούσιους εκατομυριούχους της Μέσης Ανατολής για ν΄αγοράσουν αντί χιλιάδων δολαρίων τους νεαρούς και τις νεαρές αιχμαλώτους. Όσοι μένουν στα αζήτητα προσφέρονται σε τιμή ευκαιρίας στους μαχητές της οργάνωσης.

images (3)

isis-sells-women-being-sold-in-mosulimages (2)

 

About Κώστας Πανάγος

Δείτε επίσης

Η παράνοια του διαδικτύου: Ένας 6χρονος έβγαλε εννιά εκατ. από το youtube (video)

Ο Ράιαν βρίσκεται στην όγδοη θέση των καλύτερα αμειβομένων You Tubers για το 2017, σύμφωνα ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *