Το νέο τεύχος του Time έχει στο εξώφυλλό του τους Kit Harrington (Jon Snow), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) και Lena Heady (Cersei Lannister), ενώ στο κεντρικό θέμα στο εσωτερικό του περιοδικού εμφανίζονται και τα υπέροχα πορτρέτα των Maisie Williams (Arya Stark) και Sophie Turner (Sansa Stark).

Την πολύχρωμη, πολυτελή φωτογράφηση ανέλαβε ο Miles Aldridge, πηγαίνοντας κόντρα στο σκοτεινό, κλειστοφοβικό και δυσοίωνο κλίμα της σειράς και παρουσιάζοντας μια εντελώς pop εκδοχή των χαρακτήρων, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα μια αίσθηση κυνισμού και, φυσικά, δράματος.

Ο Aldridge άντλησε έμπνευση από τα έργα αναγεννησιακών καλλτιεχνών του Βορρά, όπως ο Albrecht Dürer και ο Lucas Cranach. «Οι εικόνες τους ήταν συναρπαστικές εξαιτίας της παρανοϊκής προσοχής που έδιναν στη λεπτομέρεια», λέει ο φωτογράφος στο Time.

Δείτε μερικές από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Aldridge για το Time παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα του περιοδικού στο Game of Thrones εδώ.