Αφετηρία / Slide show / Ντι-ΜΠΕΕΕΕΕ-ιτ….

Ντι-ΜΠΕΕΕΕΕ-ιτ….

tsipras-meimar

Αυτές οι εκλογές είναι η μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία των μνημονιακών χρόνων! Όποιον και να ψηφίσουμε μνημόνιο θα εφαρμόσει! Είτε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ μνημόνιο θα έχουμε! Οι εκλογές γίνονται για να υπάρχει σταθερότητα λένε! Σταθερότητα εννοούν την απόλυτη εφαρμογή χωρίς εμπόδια της μνημονιακής πολιτικής. Ο κ. Τσίπρας άπαξ και έκανε την κωλοτούμπα κάνει όλα εκείνα που κατηγορούσε!

Ακύρωσε τη βούληση του Λαού της 25ης Ιανουαρίου που τον έφεραν στην κοινοβουλευτική εξουσία για να αποφύγει και άλλα μνημόνια και να καταργήσει τα προηγούμενα. Ακύρωσε το δημοψηφίσματος του ΌΧΙ της 5ης Ιουλίου γιατί λέει δεν υπήρχε εναλλακτική. «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» λέει! Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου!

Τα επόμενα τρία χρόνια αυτό το δίλημμα θα ξεθωριάζει για την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού νοιώθοντας την χρεοκοπία του νοικοκυριού τους! «Χρεοκοπία ρε» θα φωνάξουν! «Έτσι και αλλιώς εμείς έχουμε χρεοκοπήσει». Το 60% των Ελλήνων είναι κάτω από το όριο της φτώχειας(438ευρώ/άτομο) ή το πλησιάζει επικίνδυνα…

Είμαι από χαρούμενος έως εκστασιασμένος που ζω στην Ελλάδα! Ήμαστε η πιο πολιτικοποιημένη χώρα της Ε.Ε.! Ήμαστε η γενιά που θέλει να τα αλλάξει ΟΛΑ! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα! Μας έχουν στερήσει την αξιοπρέπεια μας! Μας έχουν στερήσει την οικογένεια μας! Μας έχουν στερήσει την Δημοκρατία μας! Τώρα με την κωλοτούμπα του «Αριστερού» κ. Τσίπρα θέλουν να μας στερήσουν και την ελπίδα για καλύτερο μέλλον. Ε ΟΧΙ δεν θα τους αφήσουμε!

Ο κ. Τσίπρας πρόδωσε τις προσδοκίες που ο ίδιος δημιούργησε-το δίκιο ενός Λαού! Οι προσδοκίες όμως μένουν και θα μείνουν μέχρι να εκπληρωθούν, μέχρι το τέλος, όποιο και να είναι αυτό! Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους τίμιους ανθρώπους, τους ανθρώπους που παλεύουν μέρα τη μέρα να ζήσουν, τους ανθρώπους που βιάζονται καθημερινά τα ατομικά τους δικαιώματα, τους ανθρώπους που κάνουν όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο!

Όλοι μαζί να γίνουμε ΕΝΑ ενάντια στη δημοκρατία τους. Η δημοκρατία τους παράγει την απληστία, την αδικία, την ανέχεια, την φτώχεια, την απελπισία, τον ρατσισμό, την οικονομική μετανάστευση, την αποδοχή της. Στη δημοκρατία τους ευημερεί το λαμόγιο, ο γλείφτης, ο απατεώνας, ο οικονομικά ισχυρότερος και τελικά ο εκπορνευτής της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι πολιτικοί ταγοί σκοτεινών συμφερόντων!

Την 20η Σεπτέμβρη δεν θα πάω να ψηφίσω για πρώτη φορά! Δεν θέλω να νομιμοποιήσω μια διαδικασία που δεν έχει απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ! Έχω την υποχρέωση να μην συμμετέχω στην δημοκρατία τους! Από την 21η Σεπτέμβρη θα δοκιμάσω τις αντοχές μου και θα προσπαθήσω να υπερπηδήσω τα εμπόδια κάνοντας στάση ζωής την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που υπηρετεί το κοινωνικό συμφέρον!

Καληνύχτα και καλή τύχη…

About Trevor

Δείτε επίσης

Η παράνοια του διαδικτύου: Ένας 6χρονος έβγαλε εννιά εκατ. από το youtube (video)

Ο Ράιαν βρίσκεται στην όγδοη θέση των καλύτερα αμειβομένων You Tubers για το 2017, σύμφωνα ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *