Αφετηρία / Slide show / Ξεκόλλα! Άσε το κινητό και ΞΑΝΑζήσε!

Ξεκόλλα! Άσε το κινητό και ΞΑΝΑζήσε!

mobile_apps

Αυτό που έχω παρατηρήσει, και σίγουρα όλοι μας, είναι πως έχουμε γίνει υποχείρια της τεχνολογίας. Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τους πάντες. Εμένα προσωπικά πάρα πολύ! Τελευταία συχνά πυκνά, αν όχι πάντα, γίνεται θέμα συζήτησης στις παρέες, πως πας στην καφετέρια να πιεις έναν καφέ και τους βλέπεις όλους με τα κινητά στο χέρι, χωρίς να ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους.

Το κάνω κι εγώ. Και μόλις το συνειδητοποιήσω αφήνω αμέσως το κινητό και γίνομαι έξαλλη με τον εαυτό μου. «Γιατί ρε γαμώτο να γίνομαι τόσο εύκολα θύμα; Βγήκα να πιω έναν καφέ και πάλι με το κινητό μου ασχολούμαι; Τόσο εθιστικό είναι πια; Πρέπει να ξεκολλήσω…»

καφες

   Όλοι μας πρέπει να ξεκολλήσουμε! Τι στην ευχή; Πιο ενδιαφέρον έχει η εικονική ζωή από την αληθινή; Πιο πολύ γελάμε – διασκεδάζουμε με το κινητό μας ή με τους φίλους μας; Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι άνθρωποι καταναλώνονται στα κινητά και την τεχνολογία και χάνουν αυτό που συμβαίνει γύρω τους. Η ζωή προχωράει με γρήγορους ρυθμούς χωρίς να λείπουν οι ιδιαίτερες στιγμές. Σκέψου! Θα συνεχίσεις τη ζωή σου έχοντας ως πρωταγωνιστή μία οθόνη;

Το βίντεο που ακολουθεί μας δίνει ένα πολύ ωραίο μάθημα!

About Κάτια Αντωνάκη

Δείτε επίσης

Η παράνοια του διαδικτύου: Ένας 6χρονος έβγαλε εννιά εκατ. από το youtube (video)

Ο Ράιαν βρίσκεται στην όγδοη θέση των καλύτερα αμειβομένων You Tubers για το 2017, σύμφωνα ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *