Αφετηρία / Slide show / Κοινωνικό πείραμα: Κατά πόσο προστατεύεται τα παιδιά σας από το Διαδίκτυο;

Κοινωνικό πείραμα: Κατά πόσο προστατεύεται τα παιδιά σας από το Διαδίκτυο;

maxresdefault

Μπορεί να social media να έχουν κατακλύσει τη ζωή μας, να έχουν δώσει άλλη διάσταση στην καθημερινότητα μας, να μας διασκεδάζουν, να περνάμε καλά όταν μιλάμε με φίλους μας, ή όταν γνωρίζουμε νέους φίλους, αλλά δεν παύουν να κρύβουν τους σοβαρότερους κινδύνους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να διαχειριζόμαστε σωστά το διαδίκτυο και ιδιαίτερα να το μάθουμε σε άτομα μικρότερης ηλικίας. Αυτά είναι μάλιστα που κινδυνεύουν άμεσα.

Στην Αμερική, υπάρχουν πάνω από 750.000 καταγεγραμμένοι παιδεραστές και ηδονοβλεψίες ανηλίκων. Και αυτό μόνο στην Αμερική. Εσείς είστε σίγουροι πως ξέρετε να προστατεύετε το παιδί σας από αυτούς τους κινδύνους;

Ο Cobi Persin αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα με την έγκριση και την παρουσία των γονιών κάποιων ανήλικων κοριτσιών. Τις έκανε φίλες στο facebook, άρχισε να μιλάει μαζί τους, και στη συνέχεια τις ζήτησε να βγουν ραντεβού. Αυτές φυσικά δέχτηκαν και μάλιστα θέλησαν να τον συναντήσουν τις ώρες που οι γονείς τους έλειπαν από το σπίτι.

Έχει αγνές προθέσεις αυτός ο νεαρός όταν συναντάει τις κοπέλες; Πως αυτές δέχονται να βγουν με έναν άνθρωπο που γνώρισαν στο διαδίκτυο; Εσείς θα το επιτρέπατε αυτό στα παιδιά σας; Μήπως είναι η ώρα να κάνετε κι εσείς μία κουβεντούλα με τα παιδιά σας; Μετά από αυτό το βίντεο… είμαι σίγουρη πως θα το κάνετε!

About Κάτια Αντωνάκη

Δείτε επίσης

Η παράνοια του διαδικτύου: Ένας 6χρονος έβγαλε εννιά εκατ. από το youtube (video)

Ο Ράιαν βρίσκεται στην όγδοη θέση των καλύτερα αμειβομένων You Tubers για το 2017, σύμφωνα ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *