Αφετηρία / Slide show / Η εθελοντική ομάδα «Είμαι ακόμα παιδί» τρέχει στο Love Run

Η εθελοντική ομάδα «Είμαι ακόμα παιδί» τρέχει στο Love Run

love

Για δεύτερη χρονιά το LoveRun Heraklion βγαίνει στο δρόμο και η εθελοντική ομάδα «Είμαι ακόμα παιδί» δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό !!

H ομαδική συμμετοχή  των εθελοντών της ομάδας  με τα παιδιά από τα ιδρύματα Κέντρου Προστασίας Παιδιού και Στέγη Αρρένων Ανηλίκων, στο love run Ηράκλειο 2016 , την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί με εκκίνηση την πλατεία Λιονταριών ξεπερνά τα 100 άτομα !!
 
Η αυριανή εκδήλωση είναι ακόμη μια από τις πολλές που η συμμετέχει ή οργανώνει η αξιέπαινη αυτή ομάδα ανθρώπων ,αποδεικνύοντας καθημερινά πως το εγχείρημα τους δεν ήταν μια φωτοβολίδα αλλά μια διαρκής προσπάθεια για ζωή και ανιδιοτελή αγάπη.
 
Όπως δήλωσαν σε ανακοίνωση τους :

Σκοπός στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση είναι να συνεισφέρουμε για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (7 δομές) και ταυτόχρονα να εμπνεύσουμε τα παιδιά με νέα θετικά πρότυπα μέσω της τριβής τους με τον αθλητισμό και τη συμμετοχή τους σε αυτό το γεγονός.

Θα τρέξουν και θα περπατήσουν σε μια μοναδική διαδρομή που ξεκινά από τη γραφική πλατεία Λιονταριών στο κέντρο του Ηρακλείου και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο με θέα τη θάλασσα καθώς και μία σειρά αξιοσημείωτων ιστορικών μνημείων της πόλης του Ηρακλείου.

12347597_911384155582140_4425882541493497252_n

 

About Κώστας Πανάγος

Δείτε επίσης

Η «ανταρσία της ανακωχής» τα Χριστούγεννα του 1914

Τα πρώτα Χριστούγεννα από την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, το χειμώνα του 1914, πάνω ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *