Αφετηρία / Slide show / #313 – Ταξιδεύοντας

#313 – Ταξιδεύοντας

αεροπλανο

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Ξεκίνησε ήδη το ταξίδι μου για το Βελιγράδι της Σερβίας, με πρώτο προορισμό την Αθήνα. Συνοδοιπόροι μου, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, με τους οποίους έχουμε βρεθεί πολλάκις στις διπλανές θέσεις του αεροπλάνου και ανυπομονούμε κάθε φορά για την επόμενη φορά.

Αυτό που μας ενώνει στα ταξίδια μας είναι κάποια εκπαιδευτικά που γίνονται ανά τον κόσμο και στα οποία συμμετέχουμε. Πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με ένα τέτοιο εκπαιδευτικό τον Φεβρουάριο του 2013. Τρία χρόνια που άλλαξαν άρδην τη ζωή μου και αποτέλεσαν την αφορμή για τα όμορφα που ακολούθησαν.

Δύο είναι εκείνα που αποτελούν την έμπνευση κάθε φορά. Ο νέος τόπος και οι καινούριες πληροφορίες. Δύο στοιχεία που θεωρώ βιοτικής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Γι’ αυτό θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την εβδομάδα, όλη μου την εμπειρία από το ταξίδι.

Κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο, γνωρίζω ότι αρχίζει μία περιπέτεια. Μία προσωπική περιπέτεια. Γιατί πάντα γυρίζω διαφορετική. Τους λόγους θα τους ανακαλύψουμε μαζί μέσα από αυτό το οδοιπορικό.

Πολλές φορές ακούω ανθρώπους να μου λένε ότι θεωρούν τα ταξίδια πολυτέλεια ή ότι δεν έχουν χρόνο για να κάνουν διακοπές. Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να βγάλω το κουτάκι των αναμνήσεών μου και να το βάλω στο κεφάλι τους για να δουν τι χάνουν..

Τα ταξίδια φέρνουν ενθουσιασμό, ενέργεια, το χρόνο που αναζητούμε για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γνώσεις, εμπειρίες, έμπνευση.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να φύγετε, απλά κάντε το. Χωρίς σκέψη, χωρίς πρόγραμμα. Απλά πάρτε την απόφαση και κλείστε το επόμενο εισιτήριο. Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τρόπο να γίνουν. Να είστε σίγουροι ότι οι επόμενες ώρες θα σας ανταμείψουν!

Καλό μας ταξίδι! 🙂

Τις καλύτερες ευχές μου!
Μαρία Φραγκάκη
22/02/16

http://mariafragkaki-posts.tumblr.com/


#314 – Η ειρήνη μέσα μας


Facebook page
Ανασκόπηση του 2016

About Μαρία Φραγκάκη

Δείτε επίσης

Η παράνοια του διαδικτύου: Ένας 6χρονος έβγαλε εννιά εκατ. από το youtube (video)

Ο Ράιαν βρίσκεται στην όγδοη θέση των καλύτερα αμειβομένων You Tubers για το 2017, σύμφωνα ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *